Svete maše!

Torek, četrtek in sobota:
ob 18. oz. 19. uri

ob nedeljah:
ob 8.00. in ob 11. uri ter ob 14. uri pobožnost

prazniki med tednom:
ob 8. in 18. oz 19. uri

Oratorij Suha poteka že vrsto let v župnišču (Suha 45) in njegovi okolici. Ponavadi sprejemamo otroke od 5 leta naprej. Za zabavo in varnost skrbi animatorska skupina, ki se na oratorij temeljito organizacijsko in vsebinsko pripravi. Tipični oratorijski dan traja od 9h do 15h.
Glavni je seveda večdnevni poleti oratorij, a animatorji si šolsko leto popestrimo tudi z sobotnimi enodnevnimi oratoriji. Spremljajte novice za aktualno dogajanje. Slike se objavljajo na spletni strani v galeriji, dnevno dogajanje pa lahko spremljate tudi na naši Facebook strani.
Vse skupaj poteka pod okriljem naše krovne organizacije Oratorij Slovenija.

Letošnji oratorij je potekal takoj na začetku počitnic, govorili pa smo o slovenskem literarnem liku, ki je pregnal vpadajoče Turke (Tartare) iz naših krajev, Petru Klepcu. Naučil nas je, da ima vsak moč, le uporabljati jo moramo za dobre stvari.
Imeli smo slabih 60 otrok, za katere je skrbelo 22 animatorjev. Skupinska slika je s terenskega dneva v Kranju, pred cerkvijo sv. Kancijana.

Projekt Oratorij Suha 2019 je bil sofinanciran s strani Občine Škofja Loka.

POLETNI ORATORIJ 2020
Sedaj se lahko prijavite tudi na poletni oratorij 2020 z naslovom ZAUPAM, ZATO SI UPAM. Potekal bo od 27. do 31. julija. Več informacij v prijavnici.
Prijavnica_zaupam_2020
Priloga k prijavnici: Izjava staršev